Blogissa seurataan free-toimittajan elämää bullterrieri Ringmaster´s Own The Wampas Mask "Saga" seurassa.
Koirien lisäksi elämään mahtuu askartelua, valokuvausta, leffoja, kirjoja, moottoripyöriä ja paljon muuta...torstai 2. huhtikuuta 2015

Paperituunaamo

Ensimmäistä kertaa Kokkolassakin järjestettiin nyt korttiaskartelijoille oma tapahtumansa. Heinikka, Heidin Korttipaja ja Kreatina löivät viisaat päänsä yhteen ja pistivät Paperituunaamon pystyyn ihanan aurinkoisena kevätlauantaina.

Ennakkoon sai varata itselleen pöytäpaikan, jossa askarrella, ja sehän oli pakko tilata, kun järjestäjät vielä lupasivat ihanan yllätyskassin kaikille paikan varanneille. Suurin ongelma ennen päivää olikin päättää mitä ottaa mukaan ja mitä jättää kotiin. Päädyin siihen, että lähinnä värittelen, joten otin mukaani vain yhden laatikollisen tavaraa. Pidin sitä melkoisena määränä, mutta sain huomata, että yksi laatikko oli minimaalinen määrä... Toisilla oli jopa omat kantajat laatikoilleen mukana :)

Heti aamusta askartelijat sitten olivatkin paikalla ja kerääntyivät kiltisti askartelusalin suljettujen ovien taakse. Siinä olikin hyvin aikaa jo tutustua ja yhdistellä tuttuja nimiä tiettyihin kasvoihin. Ja selvästi oli havaittavissa jännityksen värinää ilmassa.

Vihdoin Heini tulikin sitten avaamaan salin ovet ja melkoinen ryntäyshän siitä tuli kun akkalauma säntäsi sisään etsien sopivia paikkoja :) Paikat löytyi helpolla ja sitten tuntui, että kaikki hetkeksi lamaantuivat. Mitäs nyt? Pitäisikö askarrella, kiertää paikalla olevia kauppoja, moikata tuttuja, ihastella yllätyskassin sisältöä, purkaa omat laatikot pöydälle...?????


Mutta epätietoisuus oli hetkessä poispyyhkäisty ja kohta salissa kuului sellainen puheensorina ja nauru, että hitaampia olisi voinut jo melkein hirvittää :D

Itse päätin ryhtyä kiertelemään kauppoja, vaikka olin vannottanut itselleni etten juuri mitään osta. No, nuo "juuri mitään" sanat koituivatkin sitten kohtalokseni kun huomasin yhä uudelleen ja uudelleen käyväni ostoksilla :) Tuntuipa ainakin, että en paljoa mitään ostanut tai ainakaan suurella summalla kun moneen otteeseen ostin pienellä summalla... :)

Järjestäjät pitivät myös demoilua ja pienimuotoisia pajoja, joissa piti käydä stalkkaamassa mitä uutta voisi oppia. Tässä Heidi opastaa stanssattujen kuvien värittämisessä.Itsekin ehdin jotain pientä saada aikaiseksi päivän aikana, vaikka tuntuikin, että suurimmaksi osaksi vain kiertelin ja katselin mitä muut tekivät. Ennen tapahtumaa minulla oli ollut useamman kuukauden tauko kortteilussa ja tuntui, että kaikki inspiraatio oli kateissa, mutta kun salissa kierteli ja ihasteli muitten tekosia, niin inspis löytyi itsellekin taas.

Mukana olijat saivat osallistua myös nimikylttikisaan, joista äänestettiin kaunein tekele. Kaikki kyltit olivat todella hienoja, joten valinta oli ainakin itselläni tosi vaikea. Helena kisan voitti ihanalla kahvikyltillään.


Suuri kiitos järjestäjille tapahtumasta, pöytäseurueelle ja kaikille muille, joita kävin ahdistelemassa, stalkkaamassa ja jututtamassa päivän aikana. Naurua riitti ja päivä oli todellinen virtapiikki niin elämään kuin askarteluunkin. Yllätyskassitkin olivat aivan mahtavat, joten hymyssä suin voi päivää muistella.
Seuraavalla kerralla sitten parin päivän mittainen tapahtuma, jotta ehtii saada enemmän aikaiseksi... ja stalkkattua lähemmin mitä muut tekevät ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti