Blogissa seurataan free-toimittajan elämää bullterrieri Ringmaster´s Own The Wampas Mask "Saga" seurassa.
Koirien lisäksi elämään mahtuu askartelua, valokuvausta, leffoja, kirjoja, moottoripyöriä ja paljon muuta...maanantai 29. huhtikuuta 2013

PetExpo

Tuli lauantaina käytyä lemmikki-messuilla Helsingissä työn puolesta. Olihan messukeskuksessa PetExpon lisäksi myös luomu-, lapsi-, kädentaidot- ja outletmessut, mutta käväisin niissä vain nopeasti piipahtamassa. Muuten koko päivä (reilut 8h) meni lemmikkiosastoilla ihastellen, kuunnellen ja kysellen.

Eka kertaa katselin myös kissanäyttelyn menoa ja eipä tuo paljoa koiranäyttelyistä eroa. Tai no esittämisessä tietenkin ja tuomari kirjoittaa itse arvostelunsa, mutta muuten samanlaista menoa kehien äärellä :) Kävin myös tutustumassa erilaisiin kissarotuihin ja pakko myöntää, että american curl -rotu ihastutta mua kovasti... Jotenkin hyvin tympeän näköinen kissa, joka sopisi bullmastiffien sekaan ;)


Toinen otus, johon ihastuin oli skinny-marsu eli karvaton marsu, jolla on vain hieman karvaa turvassa ja jaloissa. Siitä ei tosin kuvaa ole, kun sopivasti piiloutui peittojen alle ottaessani kameraa esille, mutta söpö se oli! :) Myös afrikkalainen kääpiösiili oli aivan ihana. Kyllä kait meille noitakin vielä mahtuisi ;)

Tuli sitten katseltua messuilla myös paljon matelijoita ja muita inhottavia otuksia, jotka ei lainkaan ole mun eläimiä. Mutta pitäähän sitä aina oppia uutta. Silti ihmettelen edelleen, että kuka valitsee lemmikikseen skorpioonin?Esittelyjen ja luentojen välissä piti käydä ihastelemassa myös 3-ryhmän näyttelyssä bullterriereitä. Mä oon nuorempana hokenu äitille aina, että haluan bullin itselleni vanhempana, mutta vielä en ole sellasta hankkinu. Nyt tosin alkaa tuntua siltä, että sellainen voisi tulla meille piankin taloon... :)

Kädentaidot-messut oli mun mielestä tosi laimeat, mutta johtuneeko sitten siitä, että on niin tottunut Tampereen vastaaviin messuihin?! Mitään mielenkiintoista en sieltä löytänyt, joten halvalla pääsin :) Luomu/lähiruoka -messuilla oli niin paljon maistiaisia, jotta sieltä ei senkään takia irronnut mitään mukaan. Luomumunia olisin ostanut, mutta ei huvittanut junassa niitä tuoda kotiin. Outlet-messuilla ei ollut mitään mua kiinnostavaa ja lapsi-messut kävelin sivusta seuraten nopeasti ohi. Ei todellakaan huvittanut änkeä sinne panssariajoneuvojen (lastenvaunut) sekä huutavien äitien ja pilttien sekaan...

Ainoat ostokset messukeskuksesta tein lemmikki-osastolla, josta ostin Adahlle ihanan pehmoisen sängyn Britti-lipulla :)

Eilen tuli sitten vaan oltua kotona ja kerättyä voimia. Junassakaan kun ei pystynyt kotimatkalla nukkumaan, kun vaunu oli täynnä edellisiltana Bieberin keikalla olleita varhaisteinejä. Koko matkan jouduin kuuntelemaan kuinka ihana Bieber on, kuinka ihana konsertti oli, kuinka kaikki aikoo muuttaa Kanadaan Bieberin luo jne. Ja tämä kaikki säestettynä Bieberin lauluilla... :(

Eilen sitten voimia kerätessäni päätin vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä ensimmäisen näyttelyhihnan tytöille. Päätin jo aikoja sitten etten tyydy mihinkään pitkoletitykseen vaan halusin tehdä punonnan neljällä nyörillä. Aluksi tuntui haastavalta, mutta eipä tuo ollut mikään vaikea juttu, kun tajusi homman idean. Haluttuja helmiä ei sitten ollut tietenkään tarpeeksi, mutta eiköhän tämä kelpaa Ainolle mätsärihihnaksi :)


Eilen piti sitten heti tilata lisää materiaalia sekä helmiä, jotta saan tehtyä Adahlle ja Arwenillekin omat hihnat. Ja varmaan muutama muukin saa hihnan lahjana, kunhan saan tarpeeksi helmiä ja taitoa punomiseen, jotta noita kehtaa antaa muillekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti