Blogissa seurataan free-toimittajan elämää bullterrieri Ringmaster´s Own The Wampas Mask "Saga" seurassa.
Koirien lisäksi elämään mahtuu askartelua, valokuvausta, leffoja, kirjoja, moottoripyöriä ja paljon muuta...maanantai 20. elokuuta 2012

Kälviän ryhmis...

Lauantai tuli sitten vietettyä Kälviän ryhmänäyttelyssä. Saatiin telttakin kasattua ihan kehän viereen, joten oli mukavaa istuskella varjossa ja katsella kehän menoa. Varjoa todellakin tarvittiin, sillä mittari näytti parhaimmillaan +26 :(

Äiti oli ensin kehässä Staran kanssa ensimmäistä kertaa pentuluokassa. Hyvin meni ekakertalaisilla homma. Äiti muisti mitä piti tehdä ja Stara käyttäytyi todella nätisti. Tuloksena heille PEK1.

Pari tuntia myöhemmin oli sitten bullmastiffien vuoro. Ensin nuorten luokkaan Adahn kanssa. Neitiä ei lainkaan jaksanut kiinnostaa esiintyminen eikä todellakaan juokseminen, liian lämmin päivä sellaiseen :) No, saatiin me sentään kierrettyä kehä muutaman kerran ja seistyä paikoillammekin ja tuloksena oli sitten EH1. Tuomarina toiminut Marjo Järventölä kaipaili Adahlle muun muassa parempaa eturintaa.
"Pienehkö, keskivahva, hieman pitkärunkoinen narttu, kallossa hieman pyöreyttä ja otsapenger voisi olla selvempi, vahva kuono, pitkä leveydeltään, riittävä rintakehä, eturinta puutteellinen, niukat etu hyvät takakulmaukset, liikkuu riittävällä askelpituudella, miellyttävä käytös"

Ja mulle jälleen kerran tärkeimmät on nuo kaksi viimeistä sanaa arvostelussa. On hienoa, että neidin upea luonne huomioidaan joka kerta!

Hetkeä myöhemmin mentiin sitten Arwen-tummun kanssa kehään. Veteraaniluokassa ei juuri ryysistä ole, mutta eipä se meidän tahtia haittaa :) Tummu jälleen näytti kuinka hauskaa sillä on kehässä ja kuinka se nauttii saadessaan olla vielä mukana. Kokonaisuudessaan tuomari tykkäsi ja tuloksena siis ERI1 ja ROP-VET!
"Hyväkuntoinen mittasuhteiltaan hyvä veteraani, pää jo hieman kuivunut, kevyet korvat, kaunis ylälinja, hyvän mallinen rintakehä, liikkuu hyvin, liikkuu hyvin sivulta, edessä löysyyttä"

Arwen-tummulle siis jälleen ruusuke ja pokaali :) BIS-Vetskukehässä ei sitten sijoitusta tullut, oli sen verran upeita veteraaneja paikalla. Mutta tähän olemme enemmän kuin tyytyväisiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti