Blogissa seurataan free-toimittajan elämää bullterrieri Ringmaster´s Own The Wampas Mask "Saga" seurassa.
Koirien lisäksi elämään mahtuu askartelua, valokuvausta, leffoja, kirjoja, moottoripyöriä ja paljon muuta...lauantai 11. elokuuta 2012

Erkkarihetkiä...

Ensimmäinen "oikea" kirjoitus uuteen blogiin on tietenkin koirista :) Ja mikäs sen parempaa kuin kertoa upeasta erikoisnäyttelypäivästä pari viikkoa sitten.

Harjavaltaan lähdettiin aamulla neljän aikoihin ajelemaan kaikki tytöt kyydissä. Aino pääsi turistiksi mukaan, ettei päivä olisi ollut kotona yksin ollessa liian tylsä. Paikalla oltiin puoli yhdeksän aikoihin parin tauon pitämisen jälkeen, ja heti alettiin kasailemaan äitin kanssa telttaa pystyyn. Oli kyllä rahansa arvoinen ostos, sillä teltta tuli päivän aikana tarpeeseen!

Aamulla teltta ja sen ympäristö oli täynnä itikoita, mutta onneksi auringon aloittaessa paahtamisen, itikat häipyivät takaisin metsään.

Tytöt olivat kehävuorossa vasta päivemmällä, joten aamupäivä saatiin vaan ihastella muiden koiria. Vaikka kamera olikin mukana, niin muita koiria ei kameran kortille päässyt tällä kertaa kuin oman teltan käyttäjät.

Ehdittiin vetää napaan kunnon piknikeväätkin ennen kuin oli mentävä kehään. Nuorten luokkaan oli Adahn lisäksi ilmoitettu 8 muuta narttua, mutta muutama oli jäänyt pois. Tuomari Jose Salvador Martinez valitti ainoastaan luustosta, muuten arvostelu oli ihan hyvä.

21 months, medium size, nice color, good proportions but she should have stronger bones overall, very strong back with very good angulation

Adahlle täten EH ja kilpailuluokassa nelossija, joten tuloksena EH4, johon olen erittäin tyytyväinen :)

Seuraavaksi mentiinkin sitten Arwen-tummun kanssa kehään. Arwen oli ilmoitetuista 76:sta bullmastiffista ainoa veteraani, ja pakko myöntää, että tippa linssissä menin tummun kanssa kehään. Olen aina haaveillut, että pääsisin erkkarissa hyväkuntoisen ja -vointisen bullmastiffin kanssa kehään, ja nyt se vihdoin toteutui.

Vaikka pihalla oli +30 astetta, ei tummu ollut siitä moksiskaan. Tummu oli teltassa makoillut varjossa, kasteltu loimi päällänsä nauttien siitä, että sai olla mukana. Ja hyväntuulisuus taisi näkyä myös kehässä, jossa häntä vispasi ja tummu nautti kun ihanat ihmiset kehän reunalla taputtivat vetreälle mummolle.

Myös tuomari oli mielissään ja ihasteli tummun hyvää kuntoa lukuisin ylistyssanoin (joista valitettavasti vain murto-osa oli kirjattu arvosteluun).


8,5 years, very nice female, very funny and healthy for her age, good condition, very good movement

Arwen-tummulle tuloksena täten ERI1 ja ROP-VET! Siinä vaiheessa pääsikin jo itku... Olemme Arwenin kanssa saaneet aina kuulla, että tummu on kaikkea muuta kuin kaunis bullmastiffi, mutta näyttää siltä, että veteraani-iällä alkaa kauneus näkyä jo muidenkin silmissä kuin omistajan ja kasvattajan :)


Rotunsa paras veteraani -palkinnon myötä pääsimme Arwenin kanssa vielä Best In Show veteraanikehään huomattavasti vanhempien yksilöiden pariin. Olimme kuitenkin enemmän kuin tyytyväisiä BIS-VET kolmossijaan, jonka saimme pitkän päivän päätteeksi!
Erkkaripäivä oli siis todellakin loistava, upea ja ikuisesti mieleen jäänyt päivä, jota varmaan muistellaan vielä useampaan kertaan.

Kiitokset telttamme loistoporukalle ihanasta seurasta, ja suuret onnittelut kaikille tuloksiinsa tyytyväisille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti