Blogissa seurataan free-toimittajan elämää bullterrieri Ringmaster´s Own The Wampas Mask "Saga" seurassa.
Koirien lisäksi elämään mahtuu askartelua, valokuvausta, leffoja, kirjoja, moottoripyöriä ja paljon muuta...lauantai 15. maaliskuuta 2014

Lomailua

Viimisiä päiviä viedään viikon talvilomasta. Tuntuu, ettei ole tehnyt mitään muuta kuin siivonut, mutta oikeasti olen ollut aika ahkera :)

Loma alko minilomalla Helsinkiin systerin luo. Heti kun junasta pääsin ulos, niin askeleet suuntautuivat askarteluliikkeisiin. Sieltä lähtikin mukaan muutamia leimasimia, helmiä ja villaa. Stockalta löysin upean ranskis-pään, joka oli kyllä matkan paras ostos :)

Shoppailun lomassa käytiin Teatterilla salaatilla, ja lopulta mentiin systerin kämpille valmistautuun iltaan. Ilta olikin se odotetuin viimeisen puolen vuoden aikana. Nimittäin Thirty Seconds To Marsin keikka! Meillä oli aivan loistavat istumapaikat, joissa ei sitten kuitenkaan itse keikan aikana istuttu, koska piti jammailla koko ajan. Keikka oli aivan mahtava ja puolitoista tuntia lensi ohi hetkessä...Keikan jälkeen käytiin vielä istumassa iltaa (yötä) ihanassa Navy Jerry´s baarissa... Oikein mun henkinen paikka!Sunnuntai-aamuna nautittiin vielä upea brunssi Ravintola Lämmössä, ja sitten olikin jo aika lähteä kotiin. Kiitokset taas systerille yöpaikasta ja seurasta!!

Kotona on sitten lomaviikko sujunut kaappeja ja hyllyjä siivotessa. Askartelukaapit ovat saaneet uudet ilmeet ja olenkin löytänyt paljon sellaisia tavaroita, joita en edes muista hankkineeni... Tarkoittaakohan tämä, että sitä askartelukamaa alkaa olla jo liikaa?! ;)

Muutamalla kurssillakin olen käynyt, mutta niistä erillisissä postauksissa.
Muuten ollaan tyttöjen kanssa nautittu vain ihanan keväisestä säästä pihalla.


1 kommentti:

  1. Tack för en trevlig helg! Och oj oj så fina flickor!

    VastaaPoista