Blogissa seurataan free-toimittajan elämää bullterrieri Ringmaster´s Own The Wampas Mask "Saga" seurassa.
Koirien lisäksi elämään mahtuu askartelua, valokuvausta, leffoja, kirjoja, moottoripyöriä ja paljon muuta...tiistai 26. marraskuuta 2013

Kädentaito-messut

Nyt vihdoin ehdin myös muutaman kuvan kera kertoa Tampereen Kädentaito-messuistakin. Niissä tuli tänä vuonna käytyä vuoden tauon jälkeen. Aikaa ei ollut messuilla kuin viitisen tuntia, joten päätettiin äitin kanssa heti, että ei edes katsota niihin pöytiin, joissa ei ole mitään mielenkiintoista.

Hyvin saatiin aikaa silti kulutettua, ja meillä jäi kokonaan kivi ja koru -messut käymättä... Toivotaan, ettei siellä ollut mitään meitä kiinnostavaa :)

Mua kiinnosti jostain kumman syystä kaikki paperinaruaskartelut, huopatyöt ja kranssit... :) Ja niitähän messuilta kyllä löytyi :)Oli siellä myös ihania vaatteita, joita hypisteltiin...Äiti innostu Anu Harkin ideoimasta villatakista, ja kyllä mäki taidan haluta tällaisen itelleni :)


Kävin myös ihastelemassa lapasnäyttelyn satoa, ja nämä ihanat lapaset, joihin oli päälle huovutettu kuvio oli mun mieleen...


Tuttujakin nähtiin, mutta muista ei ole kuvaa kuin ihanasta Heinikan Heinistä...


Entäs ne ostokset? Jepp, niitä tuli tehtyä aivan liikaa :) Reppu oli ääriään myöten täynnä ja käsissä roikkui vielä muutama pussi ;) Paljon villaa, hahtuvaa ja merinovillaa tuli ostettua sekä fimoa ja korutarvikkeita...Kyllä näillä ostoksilla pitäisi saada jotain aikaiseksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti