Blogissa seurataan free-toimittajan elämää bullterrieri Ringmaster´s Own The Wampas Mask "Saga" seurassa.
Koirien lisäksi elämään mahtuu askartelua, valokuvausta, leffoja, kirjoja, moottoripyöriä ja paljon muuta...sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Paluu keskiajalle

Eilen tuli mentyä ajassa taaksepäin ja ihanaan keskiaikaan, kun naapurikaupungissa vietettiin keskiaikapäivää. Asiaankuuluvaan tapaan laitoin hiukset leteille ja keskiaikapuvun päälleni, jonka äiti on tehnyt, ja lähdettiin viettään mukavaa päivää.

Ensin kiereltiin myyntikojuja, sillä museoalueella oli samalla myös syysmarkkinat wanhan ajan hengessä. Siellä sattuikin olemaan paikalla mies myymässä lampaanvillaa eri muodoissa, joten tuli hankittua lisää huovutusvillaa öttiäisten tekoa varten.

Tarjolla oli myös vartaassa grillattua possua ja pakkohan sitä oli sitten päivän aikana maistella. Hyvää oli!


Päivän pääkohta oli tietenkin Rohan Tallin turnajaiset. Näin heidät nyt jo kolmatta kertaa ja joka kerta olen yhtä innoissani esityksestä :) Ratsastajan ja hevosen yhteistyö on niin hienoa, ja tietenkin itse tekeminen. Voinee näyttää helpolta, mutta tuskinpa sitä kuitenkaan on.

Satuin paikalle juuri kun olivat pukemassa varusteita päälle apukäsien avulla. Yksin noita ei kuulemma päälle saakaan. Ihmekkö tuo, kun puku näytti ihan pakkopaidalta ;)


Rohan Tallit piti kaksi esitystä ja olin tietenkin paikalla molemmissa ;) Upeaa, upeaa ja upeaa! Antaa kuvien puhua puolestaan...


Ensi vuotta jo odotellessa.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti