Blogissa seurataan free-toimittajan elämää bullterrieri Ringmaster´s Own The Wampas Mask "Saga" seurassa.
Koirien lisäksi elämään mahtuu askartelua, valokuvausta, leffoja, kirjoja, moottoripyöriä ja paljon muuta...tiistai 18. kesäkuuta 2013

Pietarsaaren ryhmis

Kesäkauden näyttelyt avattiin sitten sunnuntaina. Ja todella "kivasti" avattiinkin... Mä olin koko edellisen yön aivan kaameassa kunnossa...mahatauti jylläs oikein kunnolla eikä tullut pahemmin nukuttua vaan vietettyä suurimman osan yöstä vessassa...
Puhti oli aivan poissa aamulla, ja jos näyttely olisi ollut vähänkään kauempana, niin en todellakaan olisi lähtenyt paikalle. Nyt matkaan kuitenkin meni vain 20 minuuttia ja äiti lähti mukaan, niin lähdettiin kuitenkin näyttelypaikalle.
Ihan muutaman kerran vaan sai juosta vessassa ennen kehään menoa ja onneks pysyin siellä tolpillani, niin äitin ei tarvinnu kylmiltään esittää Ainoa.

Aino onneksi esiinty hienosti ja kiersi kehää vauhdilla. Tuomarina toiminut Pirjo Aaltonen oli kuulemani mukaan liiketuomari, ja sen kyllä huomasikin sitten kehässä. Kehää sai kiertää useamman kerran, mutta eipä tuo haitannut :)

Ainolle tuloksena avoimen luokan ERI3 ihan hyvällä arvostelulla:
" Tiivis, hyväluustoinen ja runkoinen narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Hyvin aset. korvat, kuono-osa saisi olla leveämpi ja ilme tyypillisempi, hyvä runko ja ylälinja, riittävät kulmaukset, sivuliik. taka-askel jää hieman lyhyeksi."


Ihanintahan tuossa näyttelyssä oli se, että jo puoli 12 olin kotona ja makoilin terassilla koirien juostessa ympäri pihaa :) Olispa kaikki näyttelyreissut yhtä lyhyitä! :)

Tytöt tosiaan juoksenteli reilun tunnin pihalla ennen kuin siirryttiin sisälle.


 Ajatuksena oli mennä hetkeksi huilaamaan ja tytöt kainalossa tulikin sitten nukuttua koko loppupäivä. Heräsin vasta illalla ja totesin, että siinä meni päivä sitten hukkaan... Toisaalta unet oli erittäin tervetulleet. 

Lauantaina olin auttelemassa kiva koirakansalainen -testissä. Ronjan kanssa ollaan aikoja sitten testin ekana vuotena käyty testissä ja läpäisty se, mutta vuosien varrella on testi näköjään hieman helpottunut. Silti vain 4 koiraa kymmenestä selviyty testistä, mikä oli itselle melkoinen yllätys. Suurin osa pomppas testissä joko toisen koiran kohtaamisessa tai yksinjätössä, jossa omistaja meni nurkan taakse piiloon. Täytyy vissiin ensi vuonna osallistua Adahn kanssa testiin ihan huvin vuoksi, sillä en usko, että mitään ongelmia sen läpäisemisessä tulee olemaan. Korkeintaan Adah on liian innokas pusuttelemaan tuomaria, etenkin jos tuomarina toimii sama "tiukka täti" kuin lauantaina, jota Adah suorastaan rrrrrakastaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti