Blogissa seurataan free-toimittajan elämää bullterrieri Ringmaster´s Own The Wampas Mask "Saga" seurassa.
Koirien lisäksi elämään mahtuu askartelua, valokuvausta, leffoja, kirjoja, moottoripyöriä ja paljon muuta...sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Aitahommissa

Onpas mennyt aikaa siitä kun viimeksi olen tänne kirjoittanut...kuukausi on pitkä aika. Mutta tuntuu, että kaikki vapaa-aika menee tehden kaikkea ja juostua tukkaputkella paikasta toiseen.

Eniten aikaa on mennyt etupihan aitaamiseen. Päätin aidata sen, jotta voin kesän pitää ovea auki ja tytöt saa tulla ja mennä sisään ja ulos koska haluavat. Arwen-tummu ei hirmuisesti pihasta lähde mihkään, mutta nuo nuoremmat on hyvin kiinnostuneita peltojen toisella puolella asuvasta sakemannista, joka on todella vihanen. Nyt aidalla saa pidettyä tytöt omalla pihalla ja sakun ulkopuolella.

Aidaksi valitsin verkkoa, 1.5m korkeata, jotta maisemia näkyisi jatkossakin. Ja täytyy sanoa, että tuota verkkoa ei paljon huomaa.


Portteja pitikin sitten tehdä kaksi kappaletta. Toinen pienempi, josta tullaan kävellen etuovelle ja toinen lähes 6m leveä portti, josta pääsee autolla pihaan. Paljon erilaisia vaihtoehtoja kävin läpi, ja olen ihan tyytyväinen tulokseen.


Äitin kanssa tehtiin kahdestaan koko aita, paitsi porttien teossa apuna oli äitin tuttu, jonka avulla saatiinkin niistä hyvät ja kasattua oikeaan kohtaan ;) Vielä tehdään vahvistukset isoon porttiin, jotta pahemmillakin tuulilla portti ei pääse hirveästi heilumaan ja aiheuta painetta saranoihin.

Tyytyväinen olen tekeleeseen, ja niin on tytötkin. Aitauksen koko on 30x70m, joten tilaa on liikkua.


Tänään onkin nautittu vaan auringosta ja aitauksesta viettämällä tuntikausia ulkona. Välillä on maattu terassilla ja välillä pelattu frisbeellä :)Ainon 3v. -synttäreitäkin vietettiin reilu viikko sitten. Ei voi uskoa, että nuo mun kakarat on jo niin vanhoja...Adahkin täyttää 3 lokakuussa... Synttäreitä juhlittiin sapuskan kera ja Aino sai lahjaksi lisää palloja kokoelmiinsa :)


Tämä kesä tuokin mukanaan huomattavasti vähemmän näyttelyitä kuin edelliskesä. Ei vaan huvita lähteä mihinkään, olen kai tullut laiskaksi ;) Lisäksi lähialueen näyttelyiden tuomarit on sellasia, joilla ollaan jo käyty. No, Aino on ilmoitettu ensi sunnuntaina Pietarsaaren ryhmikseen, johon on ilmoitettu vaan 18 ranskista! En oo koskaan ollu näyttelyssä, jossa olis ollu noin vähän ranskiksia mukana!
Sitten Arwen-tummu on ilmoitettu Seinäjoen ryhmikseen, ja päätän vasta samana päivänä lähdemmekö sinne vai ei. Jos on joku +30 niin en todellakaan raahaa tummua kehään. Viikkoa myöhemmin olen ilmoittanut Ainon Ouluun ekalle päivälle, ja viikko siitä Ainon ja tummun Ylivieskaan. Siinä on tämän kesän näyttelyt!

Korttejakaan en ole hirmuisesti ehtinyt tehdä. Muutama tilauskortti ja tärkeille ihmisille synttärikortit, ei muuta... Eipä ole siis asiaa vielä tässä vaiheessa iltatorille myymään, kun ei ole juuri mitään mitä myydä... Onhan tätä kesää vielää jäljellä ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti