Blogissa seurataan free-toimittajan elämää bullterrieri Ringmaster´s Own The Wampas Mask "Saga" seurassa.
Koirien lisäksi elämään mahtuu askartelua, valokuvausta, leffoja, kirjoja, moottoripyöriä ja paljon muuta...keskiviikko 31. lokakuuta 2012

talvilomaa näyttelyistä

Nyt on sitten tämän vuoden näyttelyt käyty, kun kunniakkaasti selvittiin sunnuntaina Seinäjoen KV-näyttelyistä. Mä inhoan ajaa autolla talvisin pitkiä matkoja, joten se on suurin syy miksi me pidetään talvikauden lomaa näyttelyistä. Tosin saa ruveta miettiin uudestaan Seinäjoen näyttelyn kanssa jatkossa, sillä nyt satoi kunnon lumet perjantaina juuri ennen näyttelyä... Ihan talvivarusteissa sai Sjoelle mennä... Ja näyttelykauden avajaisnäyttelyssä Vaasassakin satoi lunta huhtikuussa, joten tuntuu, että talvesta tulee joka vuosi vain pitempi ja pitempi...

No, Seinäjoelle olin ilmoittanut koko kolmikon. Ensin Aino käväisi ranskiskehässä Juha Putkosen arvosteltavana. Neiti oli tympääntynyt ja katseli tyyliin "katto tippuu just niskaan", mutta syykin tähän selvisi seuraavana päivänä kun neidin juoksut alkoivat. Eli ei vaan huvittanut... Arvostelu oli kuitenkin ihan ok ja tuloksena EH, kehästä kun pistettiin porukkaa ulos koko väriskaalan avulla!

"Hyvä koko, mittasuhteiltaan lyhyt, hyvä luusto, hyvä kaula-osa, oikein kiinnit. korvat, tummat silmät, hyvin kehitt. pohjelih. huulet saisi olla täytel. hyvä kirsu, avoimet sieraimet, sopivasti kaar. hieman kapea alaleuka, hyvä kaula, hyvä karva ja väritys, voim. ylösvet. alalinja, riitt. kulm. raajat, takaosan kulmaus saisi olla parempi."

Kuvia ei juuri kehästä ole kuin hovikuvaaja-äitini makoilee parhaillaan etelän lämmössä...

Seuraavaksi suunnattiinkin sitten bullmastiffikehään, johon oli ilmoitettu 21 koiraa, joista 12 narttua. Tuomarina toimi mun suosikkisetä Jari Laakso.
Hitaasti kehittyvältä Adahlta ei suuria odoteltu, EH4 tuloksena, joka kelpaa erittäin hyvin meille!

" 2v, kokonaisuus saisi olla voimakkaampi, eturinta vielä vajaa, riitt. takakulmaukset, turhan pysty olkavarsi, pää saisi olla voimakkaampi ja kulmikkaampi, liikkeessä turhan löysä, varsinkin edestä, erinomaiset pienet korvat."

Seuraavaksi sitten mummot kehään. Arwenin Sohvi-siskokin oli paikalla, joten tuomari sai kaksi mummoa kehään, ja useampaan otteeseen kuultiinkin tuomarin huokaisevan, että ihanat mummot! :)


"Lähes 9v, kaunis, voimakas, tasapainoinen veteraani, jolla kaunis eturinta. Riittävä raajakorkeus, erinomainen rungon tilavuus, hyvä kaula, hyvä pään profiili, erinomaiset liikkeet".

Vetskuluokasta täten tuloksena ERI2 ja SA! Valiosisko Sohvi nappasi ROP-VETin jälleen kerran meidän nenän edestä ;)
No, jatkettiin sitten vielä paras narttu-kehään monen nuoren nartun seurassa, ja luulin meidän joutuvan ekaksi pois kehästä kun Laakso tuli luokseni kättelemään. Olin jo siirtymässä mummon kanssa kehän ulkopuolelle kun Lakso totesi, että "ei kun te olette paras narttu 4" !! Hiphei, sitä ilon määrää!!!! Ja Sohvi-sisko PN3, joten kyllä meitä mummoja nyt arvostettiin, sillä moni kaunis nuori narttu jäi taakse! Arwen sai kaiken lisäksi vielä vara-sertin, joten päivä oli ihan loistava!


Mummot vetsku-kehässä: Arwen PN4 & VA-SERT ja Sohvi-sisko PN3 & ROP-VET
Kuvat: S. Väyrynen

Näillä tuloksilla kehtaakin sitten jäädä lomailemaan :)

Seuraava näyttely onkin sitten messari, tosin sinne olen menossa kehäsihteeriksi tai turistiksi, jollen kirjoittamaan kelpaa. Siitä on niin monta vuotta kun olen siellä viimeksi käynyt, joten pakko päästä paikan päälle shoppailemaan ;)

Mun sairauslomaakin jatkettiin... Verenpaine edelleen korkea, mutta suurin huolenaihe on se, etten saa nukuttua. En olisi uskonut, että ihminen voi olla näin väsynyt! Mitään ei jaksa tehdä ilman, että kaikki vaatii suuria ponnistuksia. No, kolme viikkoa saikkua lisää, katsotaan ehtisikö siinä ajassa taas oppia nukkumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti