Blogissa seurataan free-toimittajan elämää bullterrieri Ringmaster´s Own The Wampas Mask "Saga" seurassa.
Koirien lisäksi elämään mahtuu askartelua, valokuvausta, leffoja, kirjoja, moottoripyöriä ja paljon muuta...torstai 22. toukokuuta 2014

Näyttelyviikonloppu luvassa

Tulevana viikonloppuna on sitten koiruuksien tämän vuoden eka näyttely. Wenlakin täyttää juuri lauantaina 7 kuukautta niin saa osallistua pentuluokkaan. Eli koko poppoo ja äitin Stara on ilmoitettu Oulaisiin. Tosin näillä näkymin Adah saa jäädä kotia... Neiti on kehittänyt niin pahan valeraskauden, jotta vatsalinja on melkein maassa, joten sellaista ei viitsi viedä näytille. Saapi makoilla kotona viileässä, kun me muut istutaan helteisellä urheilukentällä.

Lauantaiksi on tosiaan luvattu yli +20 astetta, joten sateenvarjot, tuulettimet ja kylmää vettä saapi kantaa mukanaan... Ja sateenvarjot siis sitä varten, jotta häkkien päälle saadaan varjo :)

Ranskanbulldogit tuomaroi Pirjo Aaltonen, paitsi pennut, jotka Maret Kärdi arvostelee. Ja aikataulut tietenkin lähestulkoon päällekkäin, että jos huonosti käy, niin Wenla ja Aino ovat samaan aikaan kehässä. Bullmastiffitkin ovat samoihin aikoihin, mutta kiirettä helpottaa nyt kun jätän Adahn kotiin. No, jos on kehät päällekkäin, niin saa äiti sitten mennä Ainon kanssa kehään... Kun kerran mä joudun Staran esittään :)

Nyt on pakko myöntää, että olen ollut todella laiska kehäharjoittelussa. Wenlalla on kerran ollut näyttelyketju kaulassa ja sillä kävelty muutama metri. Onhan tässä vielä pari iltaa aikaa harjoitella, mutta eikös sanonta kuulu, että lahjattomat reenaa?! ;)

Mä nyt en koskaan ota noita näyttelyitä niin vakavasti, joten eipä se haittaa jos tuo riiviö pentukehässä hieman testailee ja törttöilee. Tärkeintä, että kaikilla on hauska päivä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti