Blogissa seurataan free-toimittajan elämää bullterrieri Ringmaster´s Own The Wampas Mask "Saga" seurassa.
Koirien lisäksi elämään mahtuu askartelua, valokuvausta, leffoja, kirjoja, moottoripyöriä ja paljon muuta...keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Talven rientoja

Vaikka mua kyrsii koko talvi ja pakkanen, niin onhan tässä hyviäkin puolia. Tytöt tykkää, kun on lämpöisempää, hyppiä pellolla lumihangessa ja saavat samalla kunnon liikuntaa.


Mun vanhemmat on taas neljän viikon lomalla Thaimaassa, joten äitin Starski on meillä hoidossa. Aino ja Starski vetää meneen pellolla lumipallojen perässä kuin viimeistä päivää, ja saavat samalla hyvää liikuntaa. Naurattaa kun pellolla on tosi syvääkin hankea, niin tuo kääpiöpinseri kevyenä koirana liitelee vaan hangen päällä kun taas Aino uppoaa ja siitä ei välillä näy kuin korvat. Mutta periksi ei anneta, vaan meno on samanlaista kuin jos liitäisi hangen päällä :D


Mummokin jaksaa hillua hangessa, vaikka pakko se on myöntää, että yritän sitä rauhoitella. On ihanaa nähdä 9-vuotiaan menevän kuin nuori juniori, mutta mulla kuitenkin takoo pääkopassa, että se on jo vanha mummo, jonka vauhtia tulee hidastaa... Harmaantunu mummo on aivan älyttömästi viime aikoina, kohta koko pää ja etujalat on harmaat.


Vielä pitäisi töissä jaksaa 2,5 viikkoa ja sitten alkaa jo odotetu talviloma. 10 päivää huilailua, metsälenkkejä ja omia hommia. Tuntuu välillä, että teen töitä kotonakin niin etten muuta ehdi tehdäkään. No parit kämmekkäät kudoin toissa viikolla, niitä kun on kiva pitää lämmittämässä ranteita niin töissä kuin kotonakin.


Kesän suunnitelmiakin on kovasti tehty ja olen katsellut, että mihkä näyttelyihin sitä jaksaisi mennä. En kyllä moneen mene, joten valitaan näyttelyt harkiten. Luvassa on ainakin mukava viikonloppu Oulussa heinäkuussa maailman parhaiden ystävien parissa. Varattiin jo mökitkin Nallikarilta, jotta saadaan nauttia viikonlopusta ilman turhaa ajamista edestakaisin.
Legendaarinen rockbändi Totokin keikkailee lähimaisemissa, joten sinnekin piti eilen hankkia liput. En ole mikään mega-Toto-fani, mutta koska ovat kerrankin näin lähellä keikkailemassa, niin pakko se on mennä katsomaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti