Blogissa seurataan free-toimittajan elämää bullterrieri Ringmaster´s Own The Wampas Mask "Saga" seurassa.
Koirien lisäksi elämään mahtuu askartelua, valokuvausta, leffoja, kirjoja, moottoripyöriä ja paljon muuta...perjantai 4. tammikuuta 2013

Vuoden 2012 tähtihetkiä

Uusi vuosi alkanut rivakasti, mutta pari ajatusta vielä kuluneesta vuodesta. Onhan vuodesta löydettävä ne upeat tähtihetket :) Tosin tähtihetkiä oli monia, mutta tässä muutama mainitakseni...

Suurimmista suurin tähtihetki oli epäilemättä näyttelyvuosi veteraanitummu Arwenin kanssa. En ole koskaan aikaisemmin päässyt vetskukehiin koirieni kanssa, joten nyt kun sen sain tehdä iloisen, energisen ja terveen veteraanin kanssa, niin siitä on otettu kaikki ilo irti. Aina rumaksi bullmastiffiksi haukuttu tummu sai elämänsä ekat eri:t ja jopa varasertit, joten kyllä niitäkin on juhlittu. Suurin juhlinnan aihe oli kuitenkin bullmastiffien ja mastiffien erikoisnäyttelyn tulos, jossa tummu oli ROP-veteraani ja BIS3-veteraani!Tähtihetki oli tietenkin myös Adahn roppi Oulaisissa. Sitä en todellakaan odottanut keskenkasvuiselle kakaralle, mutta sieltä se kuitenkin tuli. Muutoin neiti onkin saanut EH:ta, mutta tuo yksi eri serteineen oli melkoinen jättiyllätys kesälle :)


Ainon vuosi on ollut ERIä ja EH:ta... muutama sijoituskin on tullut, mutta sertit on vielä jääneet saamatta. Vuoden tähtihetkiin Aino kuitenkin kuuluu, onhan neiti jo itsessään tähtihetki.


Muutoin vuoden tähtihetkiin kuuluu ehdottomasti reissu Skotlantiin parhaan ystäväni kanssa. Ruoka oli hyvää, seura parasta mahdollista ja hauskaa oli! :)


Mitäs toivomme sitten tälle vuodelle? Terveyttä ja iloa, ne ovat ne tärkeimmät asiat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti