Blogissa seurataan free-toimittajan elämää bullterrieri Ringmaster´s Own The Wampas Mask "Saga" seurassa.
Koirien lisäksi elämään mahtuu askartelua, valokuvausta, leffoja, kirjoja, moottoripyöriä ja paljon muuta...lauantai 17. marraskuuta 2012

Lomailua

Mun sairauslomaa jatkettiin vielä kolmella viikolla, joten edessä on vielä pitkiä päiviä ennen kuin pääsee taas kiinni työrutiineihin... Lekuri oli sitä mieltä, että mun paineet on vielä sellasissa lukemissa, ettei työnteko tule kysymykseenkään. Joten huilataan nyt sitten vielä...
Tosin sanoin jo lekurille, että ihan sama mitä paineet näyttää kolmen viikon kuluttua, menen töihin! :)

Nyt on sitte ollut aikaa tehdä kortteja tuleviin joulumyyjäisiin. Viime vuonna myin pöytäni tyhjäksi reilussa neljässä tunnissa, ja tänä vuonna kyseiset myyjäiset on kaksipäiväiset eli vaatii hieman enemmän tavaraa pöydälle kuin viimeksi. Mutta voihan se olla hyvin mahdollista, että tällä kerralla ei mene yhtään mitään... No, sitten on ainakin ystövien joulukortit ja -muistamiset saatu tehtyä :)

Pelkästään askartelupöydän ääressä ei kuitenkaan tule notkuttua koko loman ajan, vaan joka päivään kuuluu kunnon metsälenkki. Se onkin oivallinen paikka rauhottua... Adahn kanssa kierreltiin tänään luontopolulla, ja sen verran synkkä päivä oli, että saatiin ihan kahdestaan nauttia luonnon rauhasta, ketään muuta ei näkynyt.


Neitiä ei voinut pahemmin pitää irti polulla, sillä juoksut ovat juuri parhaimmillaan... En halua, että neiti olisi lähtenyt jonkun hirvikoiran matkaan... ;) Mutta eipä tuota hirveästi ota päästä kävellä hihnassa mamman kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti